Set de tacâmuri din 30 de piese Corvo Cromargan protect®

Set de tacâmuri din 30 de piese Corvo Cromargan protect®
1.447,44 RON
Incl. TVA/ Nu include costul de livrare
În stoc

Setul de tacâmuri din 30 de piese vă oferă câte șase furculițe, cuțite și linguri de masă, precum și furculițe pentru prăjituri și lingurițe, potrivite pentru numeroase feluri de mâncare. Tacâmurile WMF sunt disponibile în diferite modele, astfel încât să puteți găsi setul care satisface nevoile dvs. individuale. Cele 30 de piese sunt de bază pentru mese zilnice și pot fi completate cu alte tacâmuri de servit și accesorii, pentru un fine dining perfect.

Tacâmurile sunt doar un mijloc infam pentru atingerea unui scop? Nici pe departe! Cu trei lumi stilistice diferite, WMF demonstrează contrariul – și anume, că tacâmurile sunt un statement real de design, care îi oferă fiecărei mese frumos aranjate un stil foarte personal. De exemplu, toți cei care iubesc extravaganța și sunt în pas cu moda vor prefera modelele expresive și izbitoare. Combinate cu culori puternice și forme creative, aceste tacâmuri sunt atractive pentru fiecare masă. Ce ziceți de o masă cu aspect retro, de exemplu? Cu o față de masă negru petrol, vase de culoare antracit, un suport pentru lumânări din alamă și, ca punct culminant, tacâmuri extravagante? În esență, totul are un singur scop: buna dispoziție! Și asta la cea mai bună calitate WMF cu un finisaj din Cromargan protect®, ceea ce face tacâmurile deosebit de rezistente la zgârieturi și semne de uzură.

Tacâmurile sunt doar un mijloc pentru atingerea unui scop? Nici pe departe! Tacâmurile expresive, izbitoare, de exemplu, îi vor încânta pe toți cei care iubesc extravaganța. Culorile puternice promit distracție și creativitate la masă. Ce ziceți de un decor cu aspect retro, de exemplu? Cu o față de masă negru petrol, vase de culoare antracit, un suport pentru lumânări din alamă și, ca punct culminant, tacâmuri extra casual? Acestea nu sunt doar la modă, dar, datorită finisajului din Cromargan protect®, sunt și deosebit de durabile.

Citeste mai mult
Mai multe informații
SKU 1158916330
Colecție Corvo
Comments and reviews
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet de tacâmuri din 30 de piese Corvo Cromargan protect®
Rating-ul tău:
  • 6x linguri,
  • 6x furculițe,
  • 6x cuțite,
  • 6x lingurițe,
  • 6x furculițe pentru prăjituri
Copyright © 2022 WMF