WMF reprezintă o tradiție puternică, de peste 160 de ani. Firma are o prezență internațională, stabilește standarde prin inovațiile sale și este o sursă importantă de inspirație pe piață. WMF le oferă gurmanzilor produse de înaltă calitate, funcționale și frumos realizate, care răspund chiar și celor mai stricte standarde de proiectare.

Având firma WMF drept partener, pregătirea, gătitul, luatul mesei și consumul de băuturi devin un punct culminant culinar. De la prepararea ingredientelor folosind cuțite de bucătărie care taie cu precizie, până la gătit și prăjit în oale și tigăi inovatoare, luatul mesei folosind tacâmuri adecvate care stau confortabil în mână, ornarea mesei cu decantatoare elegante, pahare și alte accesorii sau sorbirea unui espresso perfect preparat, WMF face ca fiecare dintre aceste momente să fie speciale încă din anul 1853.

 

Istoric


Totul a început cu el.

În 1853, proprietarul de moară, Daniel Straub, împreună cu frații Schweizer, Louis și Friedrich, a înființat fabrica de produse din metal Straub & Schweizer în Geislingen an der Steige, Germania. După numai câțiva ani, în 1862, vesela și platourile lor de servire argintate au primit o medalie la expoziția mondială din Londra. Șase ani mai târziu, la Berlin a fost înființată prima filială de vânzări. În 1880, firma a fuzionat cu compania de prelucrare a metalelor, Ritter & Co., formând Württembergische Metallwarenfabrik (WMF). Încă de la început, firma s-a dedicat momentelor gourmet și bucătăriei perfecte.

Această responsabilitate este vizibilă și tangibilă în toate produsele sale.

WMF Design – Câștigător al mai multor premii


Designul a fost întotdeauna o parte integrantă a filosofiei corporative a WMF. Produsele sunt concepute pentru a fi distincte. Astăzi, echipa de creație din cadrul WMF lucrează în strânsă cooperare cu renumiți designeri internaționali din multe specialități diferite. Compania adoptă o abordare holistică a designului, combinând estetica, funcția și gradul de utilizare, concentrându-se totodată asupra clientului. Produsele WMF sunt destinate pregătirii, gătitului și consumului de alimente și de băuturi, sub forma unei experiențe emoționale pentru clienți. Succesul WMF în acest sens este demonstrat de numeroasele premii de design pe care compania le primește an de an.

Calitate pe masă

Cuțite WMF cu tehnologie Performance Cut.®.

Tacâmuri WMF fabricate din Cromargan protect®.

 • Extrem de rezistent la toate semnele de uzură
 • Suprafețele lustruite rămân lucioase, finisajele mate rămân mate
 • Lamele cuțitelor, realizate din oțel special pentru lame de înaltă calitate, rămân ascuțite pentru mai mult timp
 • Anticorozive și compatibile cu mașina de spălat vase
 • Design unic WMF, care vă oferă plăcere în fiecare zi

Ascuțiș suprem


Cuțite WMF cu tehnologie Performance Cut®®.

Performance Cut® combină metodele tradiționale de forjare cu cele mai noi progrese în tehnologia de precizie. Rezultatele sunt:

 • Ascuțiș excelent și durabil
 • Lame realizate din oțel special pentru lame, forjat - masive și rezistente la coroziune
 • Apărătoare forjată pentru un echilibru mai bun și tăiere sigură

Cool+

Cu tehnologia Cool +, mânerele oalelor nu se încălzesc niciodată, nici măcar atunci când fierbeți sau gătiți alimentele la aburi.

 • Tehnologie brevetată de îmbinare între oală și mânere
 • Mânerele nu se încălzesc în timpul gătitului
 • Ușor de recunoscut prin punctele roșii care se aprind

Copyright © 2022 WMF