Wmf - Tradiție germană din 1853.

Tot ce aveți nevoie pentru a putea prepara, găti, lua masa și bea. WMF are o tradiție de peste 160 de ani de care poate fi mândră.

Wmf - tradiție germană din 1853.
Wmf - tradiție germană din 1853.

1853 - Anul fondării

Daniel Straub, fondatorul WMF

Chiar și când eram copil îmi plăcea să construiesc lucruri și obișnuiam să fac modele ale morilor de apă și de vânt ale tatălui meu.

Daniel Straub, fondatorul WMF

1868 - Dezvoltarea placării și primul magazin

WMF - 1868 - Dezvoltarea placării și primul magazin Creșterea WMF a derivat din producția produselor Sheffield placate, de exemplu, ceainice, candelabre și lămpi. În același timp s-a deschis prima filială în Berlin. Aceasta a fost o adevărată bornă din expansiunea activității WMF în Germania. În prezent, compania are în jur de 200 de magazine de retail proprii, din care 175 sunt magazine în centrul orașului și 25 sunt magazine de desfacere.
Creșterea WMF a derivat din producția produselor Sheffield placate, de exemplu, ceainice, candelabre și lămpi.
1880 - WMF AG - Nașterea unei mărci

1880 - WMF AG - Nașterea unei mărci

Cu o gamă impresionantă de 966 de articole, fabricate manual cu calitate ridicată, Straub & Schweizer a fuzionat cu compania de prelucrare a metalelor Ritter & Co. pentru a deveni Württembergische Metallwarenfabrik (WMF) - punctul de pornire al WMF AG.

1883 - Este înființată fabrica de sticlă și sunt fabricate primele tacâmuri WMF

1883 - Este înființată fabrica de sticlă și sunt fabricate primele tacâmuri WMF WMF își înființează propria fabrică de sticlă în Geislingen, dotată cu un atelier de tăiere a sticlei și echipamente de gravat. Fabrica producea cu precădere inserții din sticlă pentru containerele care conțineau o gamă tot mai largă de produse. De asemenea, au fost introduse pe piață primele tacâmuri WMF.
WMF își înființează propria fabrică de sticlă în Geislingen
WMF își înființează propria fabrică de sticlă în Geislingen
WMF - O gamă de produse impresionant de largă

O gamă de produse impresionant de largă

Placarea galvanică cu argint a vaselor și a tacâmurilor devine centrul atenției în cadrul WMF. La fiecare șase luni, gama de produse creștea cu 150 până la 250 de articole noi. Astfel, WMF și-a menținut poziția de lider prin inovații și brevete noi. Acest lucru a dus la o consolidare a notorietății mărcii. În 1900, gama de produse WMF cuprindea 20.000 de articole!

1911 - Extinderea și „familia” ca laitmotive

Între 1911 și 1913, WMF a investit în unitățile sale de producție și în angajați. Între 1911 și 1913, WMF a investit în unitățile sale de producție și în angajați. În același timp, politica și protecția socială deveneau din ce în ce mai importante. Printre dezvoltările importante se numără restaurantul pentru angajați „Millionenbau” și „Fischhalle”, unde muncitorii serveau masa.
WMF - Fischhalle

1921 - Fabricat manual de WMF

WMF a fabricat și furnizat produse decorative de uz casnic finisate manual în întreaga lume. Gama „Ikora” și vitraliile și obiectele din metal ale companiei au consolidat reputația WMF ca producător de produse germane finisate manual. În anii 1920, WMF și-a demonstrat cunoștințele în materie de design și capacitatea de a fabrica produse contemporane, de calitate superioară.

1921 - fabricat manual de WMF
WMF - 1927 - Anul inovațiilor de pionierat

1927 - Anul inovațiilor de pionierat

În ciuda condițiilor economice nefavorabile, inovațiile în materie de produse au cunoscut un impuls puternic. WMF a lansat pe piață prima oală sub presiune contemporană și a început fabricarea acesteia. De asemenea, a început fabricarea primelor aparate de cafea electrice profesionale. Aceste inovații au stat la baza succesului de care se bucură în prezent WMF.

1932 - Tacâmuri WMF din oțel inoxidabil, care nu ruginesc

1932 - Tacâmuri WMF din oțel inoxidabil, care nu ruginesc

Introducerea primelor tacâmuri din oțel inoxidabil, care nu ruginesc. WMF a început rapid să producă mai multe astfel de articole din oțel inoxidabil, care nu ruginesc, pentru masă. După cel de-al Doilea Război Mondial, oțelul inoxidabil Cromargan® care nu ruginește a înlocuit din ce în ce mai mult produsele placate cu argint în locuințele personale.

1932 - Tacâmuri WMF din oțel inoxidabil, care nu ruginesc
WMF - 1950 - Era designului legendar Wagenfeld

1950 - Era designului legendar Wagenfeld

În anii 1950, Wilhelm Wagenfeld a avut o influență uriașă asupra produselor WMF. Catalogul de produse WMF a suferit schimbări semnificative în timpul „erei Wagenfeld”, iar WMF a fost din ce în ce mai mult văzută ca o marcă contemporană cu acreditări de design de primă clasă.

1955 - „Miracolul economic” - WMF se extinde

1955 - „Miracolul economic” - WMF se extinde WMF și-a extins producția Fabricat în Germania la un total de trei unități de producție. La scurt timp după construirea unei noi fabrici în Hayingen în 1955, WMF a deschis o a doua fabrică în Riedlingen în 1956, mutându-și acolo întreaga producție de vase de gătit Silit doi ani mai târziu.
WMF - Silit

1965 - Cuțitele de bucătărie WMF - Fabricat în Germania

De la mijlocul anilor 1960, WMF a fabricat cu succes cuțite de bucătărie la fabrica din Hayingen, în sudul Germaniei, deschisă în 1955. În prezent, WMF este unul dintre cei mai importanți producători de lame din lume.

1965 - Cuțitele de bucătărie WMF - Fabricat în Germania
1987 - Fiecare produs WMF are propriul designer

1987 - Fiecare produs WMF are propriul designer

La mijlocul anilor 1980 a început să colaboreze pe scară largă cu designeri internaționali. Pe lângă lucrările realizate de propriul studio de design al companiei, designul produselor WMF a fost influențat puternic și de o serie de designeri complet diferiți.

WMF - Glasshouse
2001 - WMF se pregătește pentru provocările globale

2001 - WMF se pregătește pentru provocările globale

Cu un ochi pe piețele internaționale, toate produsele de gătit erau acum prevăzute cu o bază universală TransTherm®, potrivită pentru toate tipurile de aragazuri, inclusiv pentru plitele cu inducție. Inovațiile în materie de produse nu au reprezentat singurul aspect mai global, de asemenea, și comunicarea internă a căpătat importanță. În această perioadă, WMF a acordat importanță și arhitecturii moderne.

2006 - Electrizant: WMF a făcut valuri cu electrocasnicele sale mici

Datorită modelelor clasice cu design excepțional, precum espressoarele WMF 1 și WMF 1000, dar și datorită creatoare de tendințe, precum WMF KITCHENminis®, WMF a avut parte de o intrare de succes pe piața electrocasnicelor mici.

2006 - Electrizant: WMF a făcut valuri cu electrocasnicele sale mici

2009 - WMF strălucește cu inovațiile noi

2009 - WMF strălucește cu inovațiile noi Datorită spiritului său inovator, WMF a dezvoltat tehnologii și produse noi, brevetate, cu un obiectiv comun: clientul să aibă parte de cea mai bună experiență culinară atunci când prepară, gătește, ia masa și bea.
WMF - CoolPlus

2017 - Excelență în calitate și design

588 de premii pentru WMF: WMF continuă să primească premii de design pentru produsele sale inovatoare, cu design sofisticat și funcționalități excelente. Până în 2017, WMF a câștigat 588 de premii de design.

2017 - Excelență în calitate și design

Termosurile noastre cu vid Impulse premiate au obținut premiul „Product Design 2017 Best of the Best”.

ÎN PREZENT: WMF - Experiența culinară supremă

În prezent, WMF este marca numărul 1 în Germania pentru produse de uz casnic și se bucură de o creștere constantă în întreaga lume.

ÎN PREZENT: WMF - Experiența culinară supremă
Copyright © 2024 WMF