CUȚITE ULTIMATE BLACK

Nu ascuți cuțitele, ci pasiunea pentru gătit!

LAMĂ PERFECT ASCUȚITĂ, MEREU!**

Primul cuțit fabricat în Germania a cărui lamă este complet acoperită cu un strat protector cu proprietăți asemănătoare diamantului.

PRIMUL CUȚIT CU TEHNOLOGIA WMF DIAMOND CUT

WMF diamond cut - Permanent ascuțit

Permanent ascuțit

Procesul inovator de întărire este combinat cu precizia șlefuirii asistată de laser. Acest lucru oferă un unghi de tăiere ascuțit și un strat protector de carbon pe lamă, cu proprietăți asemănătoare diamantului. Rezultatul este un cuțit excelent care nu trebuie niciodată ascuțit.**

WMF diamond cut - Garanție 30 de ani

Garanție 30 de ani

Ascuțirea permanentă a cuțitelor Ultimate Black este garantată de WMF pentru o perioadă de 30 de ani.*

WMF diamond cut - Fabricat în germania

Fabricat în germania

O capodoperă a măiestriei germane, forjat manual în Hayingen, Germania, la cele mai înalte standarde de calitate.

Inovație exclusivă

Cuțitele remarcabile au făcut întotdeauna parte din esența brandului WMF. Cu noua noastră serie inovatoare de cuțite Ultimate Black, continuăm această tradiție cu tehnologia exclusivă WMF Diamond Cut - pentru cuțite excelente care nu trebuie niciodată ascuțite.**

WMF tehnologia DIAMOND-LIKE CARBON - Inovație exclusivă

Permanent ascuțit**

Secretul constă în tehnologia noastră exclusivă WMF Diamond Cut. În acest scop, lama este supusă unui proces innovator de întărire înainte ca unghiul optim de tăiere să fie șlefuit mecanic și cu precizie asistată de laser. În cele din urmă, întreaga lamă este acoperită de un strat protector extrem de dur, cu proprietăți asemănătoare diamantului, folosind un proces PVD sub vid. Acesta protejează lama de uzură și asigură astfel, o ascuțire permanentă.**

WMF tehnologia DIAMOND-LIKE CARBON - Permanent ascuțit

Gama de cuțite Ultimate Black combină designul holistic, atemporal, de o eleganță pură, cu performanța extremă, echilibrul perfect în palmă și ascuțirea permanentă a lamei. Cuțite de care pur și simplu te vei îndrăgosti.

 

Achim Bölstler, designer-șef WMF

Design și calitate

Gama Ultimate Black combină tehnologia de ascuțire permanentă a lamei, ergonomia excelentă și eleganța simplă - apogeul inovației în categoria cuțitelor de bucătărie.

WMF tehnologia DIAMOND-LIKE CARBON - Design și calitate

Cuțitul perfect pentru orice nevoie

Gama WMF Ultimate Black conține cuțitul ideal pentru orice nevoie. De la cuțitul de feliere, pentru tăiere precisă, la cuțitul chinezesc al bucătarului, pentru a toca fără efort, până la cuțitul clasic al bucătarului pentru orice nevoie în bucătărie - toate au un lucru în comun: nu trebuie să fie niciodată ascuțite din nou.

WMF tehnologia DIAMOND-LIKE CARBON - Cuțitul perfect pentru orice nevoie

*Excludere din garanție: Garanția se acordă doar pentru o utilizare casnică normală, în conformitate cu instrucțiunile de utilizare.

**Pentru o utilizare casnică normală în conformitate cu instrucțiunile de utilizare și cu metoda de testare standardizată europeană DIN EN ISO 8442-5 tip A pentru menținerea marginilor.

Copyright © 2024 WMF